Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که بهشدت واگیردار است و بهراحتی از فردیبهفرد دیگر منتقل میشود.
مجله پزشکی درمانکده / سلامت جسم / بیماریهای عفونی / آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آن خلاص شوید
او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار میگیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام میشود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماریهای زمینهای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.
سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل جلوگیری از آنفولانزا جدید آبان ماه است. البته تزریق این واکسن میتواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.
طی بهار سال ۱۹۱۸ تا تابستان سال ۱۹۱۹ این بیماری توانست ۵۰۰ میلیون فرد را در جهان مبتلا کند و منجر به مرگ ۲۰ تا ۵۰ میلیون انسان شود.
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
این بیماری ویروسی به شیوههای مختلف گسترش پیدا میکند. شما ممکن است توسط فرد مبتلا به آنفلوآنزا که عطسه، سرفه یا صحبت میکند، بیمار شوید.
در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشمها و بینی خود را لمس کنید وارد بدنتان میشود.
همه چیز در مورد کالابرگ الکترونیکی و نحوه استفاده در فروشگاه فامیلی کلیک کنید
همانطور که در بالا ذکر شد، واگیری این ویروس بسیار بالا بوده و در کسری از زمان میتواند فرد سالم را مبتلا کند. معمولا فرد بیمار با سرفه یا عطسه، این بیماری را در هوا یا یک فضای بسته پخش کرده و افراد سالم را در معرض خطر قرار میدهد.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامهی غذایی مناسب و میوههای ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.